dimecres, 1 de febrer del 2012

Nova idea solidària per Corbera

Us volem comentar una nova idea solidària per a Corbera.


Existeix la iniciativa de crear una associació que s'encarregui de recollir aliments de primera necessitat, roba, coses per nadons, mobiliari, etc... i gestionar el seu lliurament a aquelles persones que tinguin necessitat d'aquest tipus d'ajut.


Les persones que fins ara han tingut la idea, han buscat la col·laboració dels diferents operadors que treballen amb temes relacionats amb aquesta problemàtica contactant amb responsables tant de l'Ajuntament de Corbera, del Banc d'Aliments del Baix Llobregat i del projecte de Recollida de roba de la Parròquia de Corbera, manifestant tots la seva voluntat de participar en aquesta iniciativa.


En aquesta mateixa linea s'han començat a fer gestions per aconseguir la cessió gratuïta d'un local per emmagatzemar i lliurar els aliments, roba, estris, mobiliari...


La idea i la voluntat estan damunt de la taula però calen moltes mans perquè això funcioni i és per això que s'ha pensat en celebrar un "Berenar Solidari" el proper dia 3 de Febrer a les 17.30 en el Bar Diadema amb la finalitat de reunir a totes aquelles persones interessades en aquest projecte i així entre tots veure com podem convertir-ho en una realitat pel nostre poble.


Els assistents portarem cadascú alguna cosa per berenar i compartir amb tothom.


Esperem que resulti una reunió agradable i profitosa i que el projecte no us resulti indiferent.


Salutacions a tots.