Comissions

Com hem comentat a la pàgina Qui som, la nostra principal feina com AMPA és ser un vehicle de comunicació entre pares, mestres i alumnes. Però a més d'això també gestionem per als nostres socis, les diferents activitats que es realitzan al col.legi. Es per això que per organitzar-nos millor i poder oferir la millor atenció possible a tots, hem creat una sèrie de comissions que son les encarregades de gestionar aquests temes.


Les comissions que hem creat a l'AMPA i que serveixen d'ajut per gestionar amb un contacte més directe a tots els pares són:


Roba. Des d'on es controla l'estoc de la roba, es fan les comandes pertinents i es controla que tot això estigui en ordre.


Llibres. Per controlar i gestionar el material escolar referent a les publicacions que es fan servir durant el curs.

Extraescolars. La comissió encarregada de gestionar les activitats extraescolars que es realitzen a l'escola, així com aportar idees per la realització de noves activitats i informar a tots els usuaris.

Teatre. En aquesta comissió, es coordinarà tot el relatiu a les activitats que es realitzaran durant el curs escolar referent a les obres teatrals que està previst fer. També s'escoltaran propostes, idees i col.laboracions de qualsevol, que seran molt benvingudes.

Tresoreria. Es la comissió encarregada de gestionar tot el tema de facturació per els socis de l'AMPA a més de portar el control de la comptabilitat.

Festes. Com l'any passat, des de aquesta comissió ens encarreguen de posar en marxa totes les festes que farem aquest curs.


Menjador. L'empresa que s'encarrega del menjar a l'escola es 7 i Tria, però l'AMPA es la encarregada del monitoratge durant les hores que els nens estan menjant, per aquesta raó hem creat una comissió que serà la responsable de gestionar i rebre les diferents notificacions que els pares vulguin comentar sobre aquest tema.


Malgrat haver-hi un responsable de cada comissió, és necessària la col.laboració de totes i cadascuna de les famíles que engloben el nostre col.legi, per la qual cosa qualsevol idea, col.laboració, ajuda o suggeriment serà ben rebuda i estudiada per la junta de l'AMPA.