divendres, 27 de gener de 2012

A la nostra escola mengem fruita

L'any passat, el Departament d'agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural, va obrir una nova convocatòria per l'adhesió a les escoles del programa: A la nostra escola mengem fruita. Aquest programa està dintre del Pla de consum de fruites a les escoles i té com a objectiu promoure, en l'àmbit territorial de Catalunya, el consum de fruites i hortalisses, mitjançant el subministrament en fresc dels diferents productes a les escoles.

La nostra sol·licitud ha estat aprovada i s'accepta la nostra participació com a escola en aquest Pla.

Fins el mes de Juny, ens enviaran fruita de temporada per a tres dies al mes, per tots els nens i nenes de l'escola. Començarem la setmana del 23 de Gener i el primer enviament, el qual per la temporada, serà: Mandarina, poma vermella i plàtan.

Els nens esmorzaran fruita durant tres dies i no es necessari que portin esmorzar de casa. Aquesta activitat anirà acompanyada d'un treball educatiu, sobre la conscienciació d'hàbits saludables. Es important que tant a casa com a l'escola potenciem la importància d'una bona alimentació.

Els dies que hi hagi fruita, mitjançant una circular o els més grans via agenda, us avisarem perquè no porteu esmorzar, de totes maneres, si algú de vosaltres ho creieu convenient (sobretot els més grans), podeu acompanyar l'esmorzar amb un petit entrepà (no bolleria). Sempre es prioritzarà el consum de la fruita.