dimarts, 7 de febrer del 2012

Concentració: Per l'Educació Pública, Cap Retallada

Des de l'Escola ens envien aquest missatge en el qual ens informen de la concentració que tindrà lloc el pròxim dia 11 de Febrer a Barcelona per les retallades a l'educació pública.


"Benvolguts i benvolgudes.


Davant les continues retallades que està patint l'educació pública amb el pretext de la crisi econòmica, la comunitat educativa de Catalunya fa una crida a les famílies, estudiants, professionals de l'educació, i a tota la ciutadania a mobilitzar-se participant a la concentració del proper dissabte dia 11 de Febrer a les 17.00 hores per denunciar els efectes que estan tenint les retallades sobre el model educatiu públic, afectant les polítiques educatives, socials i laborals, vulnerant drets que posen en perill la igualtat d'oportunitats, la cohesió social i, per tant, el futur dels nostres infants i joves.


No a l'aprovació del pressupost d'Ensenyament de la Generalitat per al 2012: és inferior al del 2007, tot i comptar amb 150.000 alumnes més.


Reclamem per l'educació prioritat en la despesa pública perquè és una de les claus per construir el futur.


Convoquem, doncs, a les famílies, als estudiants, als professionals de l'educació i a tota la ciutadania a mobilitzar-se concentrant-nos a Plaça Sant Jaume el dissabte 11 de Febrer a les 17.00 hores.


Cal dir PROU! No volem aquests pressupostos!


Organitzacions convocants (integrants del MUCE):


Associació d'Estudiants Progressistes (AEP) - Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) - Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS) - Federació de Associacions de Pares d'Alumnes d'Educació Secundària (FAPAES) - Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (FAPAC) - Federació d'Ensenyament de CCOO - Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC) - FETE-UGT - Sindicat d'Estudiants (SE) - USTEC·STEs (IAC).


Si podeu, porteu samarretes grogues, fulards grogs, pancartes grogues... El grog és el color unitari en defensa de l'educació pública.


Podeu fer la vostra adhesió aquí.


Més info"