dijous, 14 de març del 2013

Casal de Setmana Santa a l'AMPA

Com ja sabeu, per motius de festivitat a l'escola durant la Setmana Santa, des de l'AMPA colem proporcionar als pares la possibilitat de fer activitat pels nens a la franja horària d'entre les 9.00 i les 17.00

Es per això que hem arribat a un acord amb Ciència Divertida, entitat líder europea en l'àmbit de l'educació experimental en ciències. Les activitats inclouen diversió i entreteniment, juntament amb una marcada qualitat lúdic-educativa per tal que els dies siguien amens i educatius.

Les activitats començaran el 25 de març i finalitzen el 28 de març i els preus d'aquest casal es basen a un mínim de 30 nens agafin l'opció que agafin.

A més pot haver un servei de menjador amb un mínim de 35 menús elaborats a l'escola o bé oferir un servei de càtering de la mateixa empresa (7 i Tria).

Així que tots aquells que vulgueu apuntar-vos heu d'emplenar la preinscripció en el despatx de l'AMPA abans del 18 de març i en el moment de fer-la s'abonaran 10 euros en concepte de reserva de plaça, aquest import es descomptarà del preu de l'activitat.

Us deixem els documents on podeu trobar la informació ampliada així com el full d'inscripció.

Animeu-vos a pasar una Setmana Santa plena de ciència.