dimarts, 5 de febrer del 2013

Tots tenim un artista dins

Aquest any us volem proposar una nova festa que segur que us agradarà a molts de vosaltres.

Aquest gran esdeveniment es de caire musical i ho celebrarem el dissabte 8 de juny a al tarda.

Hem pensat en potenciar els artistes que portem a dins. Estem envoltats de petits-grans músics que volem que en demostrin l'esforç que fan, fent-nos gaudir d'una tarda plena de tota mena de sons i actuacions.

Sabem que alguns de vosaltres formeu part de grups, en solitari o duets, gaudint de la música, el ball, la dansa i d'altres arts  o habilitats. No hi ha límit d'edat per participar. Des de el mes menut, fins als avis que fan jocs de màgia i molt més.


Per tal de poder-la organitzar, necessitem saber qui de vosaltres estaria disposat a participar. Enviant un correu a festes@ampaelcorb.com informant-nos del vostre nom, correu i telèfon de contacte, dient de quina manera voldria-ho participar.


Si es actuant digueu si es en solitari, parella o conjunt, tema, instruments o títol de la cançó, títol de la dansa, etc.. O si d'altre banda voleu ajudar en la organització. Si algú voldria trobar amb qui formar grup o parella musical, que ens ho faci saber, i nosaltres us posarem en contacte. Tindrem la col·laboració del mestre de música de l'escola que dirigirà als nens cantant cançons. I probablement de l'escola municipal de música.

Necessitem voluntaris pel tema so, tarima, cadires, etc...


Esperem la vostra participació!!!!