diumenge, 22 d’abril del 2012

Éxit a la Festa Escola Verda

Ahir dissabte 21 d'abril vam celebrar al pati del col·legi la Festa de l'Escola Verda. Va ser un dia genial en el qual fins i tot el temps ens va acompanyar, amb un sol que ens va ajudar a poder realitzar tots els tallers previstos i a fer que petits i grans gaudíssim moltíssim.
Sens dubte la Festa va ser un dia per aprendre, aprendre que amb una mica d'imaginació, una mica de feina i moltes ganes de treballar, totes les coses que tenim per casa i que segurament acabarien a les escombraries, ens poden servir per crear joguines, objectes i, en definitiva, idees per ajudar a ser una mica més responsables i ajudar a millorar el nostre planeta i la nostra vida.
Vam aprendre que amb una mica d'imaginació, terra, llavors, una mica d'imant i les capsules de la Nespresso, podem crear uns imants de nevera molt divertits i que ens alegraran la cuina de casa.
També vam descobrir que les ampolles de plàstic no és necessari llençar-les, només fa falta una mica de pintura i ganes de jugar per crear unes bitlles que ens faran passar una molt bona estona jugant amb els nens.
A més ens van ensenyar a fer sabó casolà, a crear titelles amb les mitges i mitjons que sempre tenim per casa sense parella, fins i tot amb sal, guix de colors, un envàs i una espelma, podem fer un bonic detall per regalar.

També vam tenir la paradeta de Sant Jordi, on tot aquell que va voler va poder comprar els llibres per regalar el proper dia 23.
Com a colofó final de la festa. l'AMPA juntament amb la direcció del col·legi, vam plantar un llimoner a l'hort de l'escola. Ho vam fer ja que volem que aquest arbre es converteixi en el símbol d'aquesta primera edició de la Festa i de les properes que vindran.
Per últim, i no menys important, volem donar les gràcies a tots els que ens van ajudar a organitzar aquesta Festa, ja que sense ells, res d'això hagués estat possible.

Moltes gràcies a tots i ens veiem a la propera Festa de l'Escola Verda!!!

Recordeu que a l'apartat de fotografies d'aquest bloc trobareu moltes més fotos de tot el que vam fer ahir.