dijous, 13 d’octubre del 2011

Teatre a l'Octubre. La Castanyada

Ja tenim aquí La Castanyada i des de l'AMPA organitzarem 3 obres de teatre pels nostres fills. Necessitem gent que vulgui passar una bona estona i disfrutar amb els nens d'uns moments molt especials, així com gent per localitzar i realitzar decorats.

Us deixem les obres que estem preparant i quines necessitats tenim:


- Infantil: "Les castanyes amb banyes i pals".

Tracta de tres o quatre castanyeres, que són ja molt velletes, i van al bosc per recollir castanyes per desprès torrar-les i vendre-les. Desprès d'omplir els cistells, veuen que estan buits i es donen compte que s'han equivocat perque veuen cargols arreu de la sala. Llavors pensen en tornar al bosc i per no tornar-se a equivocar canten la canço del "Cargol treu banyes" per saber si es mouen o no. Al moment també s'adonen que agafen bolets i canten "Sóc un bolet" per saber-ho. I així arriben a torrar-les totes.

Necessitem per interpretació: 3 ó 4 castanyeres (parlen i canten), nens/es (exclamen), cargol i bolet (passejen).

Necessitem per decorar: Cistells, castanyes, dissenyar el cargol i el bolet perque ho portin a sobre, fulles pel terra i decorat de la tardor.

- Cicle inicial: "El mag de la tardor".

En aquest cas, la intenció es llegir el conte i per l'escenari sortirà el narrador i el mag parlant i 3 ó 4 nens/es cap al final (no parlen).

Tracta d'un mag que va romiant i pensant si s'havia deixat alguna cosa per posar a la seva maleta. Veu que no li falta res i va corrent a agafar el tern. Quan arriba a la seva fi del recorregut començar a treure esquirols, fruits secs i un núvol perque arribi la tardor. Veu uns nens jugant i s'adona que li faltava posar dins de la maleta paraigües i jerseis. Al final fa la seva funció que es fer arribar la tardor a tothom.

- Necessitem per interpretació: Un narrador/a (parla), un mag/a (parla) i 3 ó 4 nens/es (juguen).

- Necessitem per decorar: Xiulet (semblant al d'un tern), ventilador (per fer vent), una maleta (que no sigui molt moderna), fulles, cotó o l'interior d'un coixí (per fer de núvol), dissenyar esquirols i decorat de la tardor (fruits secs, paraigües, jerseis...).

- Cicle mitjà i superior: "Thriller"

Farem una coreografia del videoclip "Thriller" de Michael Jackson, ja que els de cicle mitjà i superior estan fent el tema de "Halloween".

- Necessitem per interpretació: 8 persones per ballar.

- Necessitem per decorar: Decorats amb motius de cementiri i per l'escenari algunes llumetes o altres ornaments.

Les dates per la festa de la Castanyada són:

Dimecres 26 d'Octubre a la tarda (15.30 - 17.00)
Dijous 27 d'Octubre a la tarda (15.00 - 17.00)

El dijous 13 i divendres 14 a partir de les 15.00 hores farem el repartiment de papers, (a determinar en funció dels assistents).

Per qualsevol dubte que tingueu, us podeu posar en contacte amb la Cèlia González que es la encarregada de la comissió de teatre i la coordinadora de les obres. També us podeu posar en contacte amb la comissió de teatre enviant un correu electrònic a teatre.ampaelcorb@gmail.com.

US ESPEREM A TOTS!!!!