divendres, 14 d’octubre del 2011

Activitats de l'AMPA

Durant el curs tenim previst realitzar una sèrie de festes: Escola Verda i Final de Curs, entre d'altres. Encara no coneixem les dates definitives, ja que és un tema que s'ha de tractar amb la direcció de l'escola per coordinar quins dies es podran celebrar.


De tota manera si que ens agradaria que tots els pares que vulguin col.laborar per organitzar-les, es posin en contacte amb la comissió de festes, per així començar a treballar i veure que es necessita per fer-les i com es pot col.laborar.


Envieu un correu electrònic a l'adreça festes.ampaelcorb@gmail.com, a l'atenció de la Pilar Simón, l'encarregada de la comissió de festes i ella us dirà com ens podeu ajudar.


Com sempre diem, l'ajuda i col.laboració de tots és essencial, ja que l'escola la fem entre tots, pares, professors i alumnes. Així que animeu-vos a participar i veniu a donar-nos un cop de mà.


També us volem recordar, que durant el curs escolar a l'AMPA tenim previst realitzar una sèrie d'obres de teatre: Castanyada, Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi i Final de Curs. A l'entrada anterior del blog us hem explicat quines són les previstes per la Castanyada i tot el que necessitem.


Us demanem la col.laboració a tots els pares, perquè ens ajudeu a fer les obres de teatre per els nens, participant en elles o ajudant amb el decorat. Envieu un correu electrònic a teatre.ampaelcorb@gmail.com a l'atenció de la Cèlia Romàn, encarregada de la comissió de teatre per dir-li com ens podeu donar un cop de mà.


Us hi esperem a tots!! Gràcies.