diumenge, 30 d’octubre del 2011

Grups de conversa en Anglès

El Miguel Ángel ens ha enviat un mail a l'adreça de correu del bloc i ens ha proposat una activitat que pensem que podria ser interessant i divertida per a tots els pares de l'escola.


Ens ha comentat que es podrien crear una sèrie de grups de conversa en anglès. La idea seria quedar en el col.legi o en algun bar proper per realitzar l'activitat i depenent de la quantitat de gent que s'afegís, es podrien fer fins i tot els grups per nivells. Aquestes xerrades es podrien fer cada setmana o cada quinze dies, segons la disponibilitat dels que vinguin.


Simplement caldria concretar una hora i un dia per quedar i poder xerrar una estona per posar en pràctica l'idioma.


Així que si us interessa assistir a aquests grups de conversa en anglès, podeu posar-vos en contacte mitjançant l'adreça de correu electrònic del bloc blog.ampaelcorb@gmail.com i nosaltres li passarem tota la informació al Miguel Ángel per coordinar els grups.


Us animem a tots a participar.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola a tots, som dos mamas del cole, que ens hem possat a crear coses molt boniques per als nostres infants, us convidem a visitar al nostre bloc espero que us agradi.
Kosesmakes.blogspot.com.es.

Unknown ha dit...

Kosesmakes.blocspot.com.es

Unknown ha dit...

hola som unes mames del cole, que ens hem possa a crear coses maques per als nostres infants, us convidem a visitar al nostre bloc, segur que us agrada us podeu suscriure si voleu, moltes gracies
Kosesmakes.blocspot.com.es

Unknown ha dit...

Kosesmakes.blogspot.com.es