dilluns, 19 de maig del 2014

Informació per socis i nous socis de l'AMPA

Benvolguts Pares, socis i no socis:

Un any estem a la recta final del curs i ja estem preparant l'inci del següent, aquest cop amb novetats importants per part de l'AMPA amb col·laboració de l'Escola:

- Inici del Projecte de Reciclatge de Llibres a 3r i 4t, que suposarà una descarrega econòmica per moltes famílies sòcies. En breu es farà reunió informativa amb les classes de 2n i 3r.

- Descompte de 15 euros en la quota de material escolar per alumne, de les famílies sòcies de l'AMPA i l'agenda escolar de franc.

- Xerrades i cursos gratuïts per a pares socis.

- Nou ventall d'activitats extraescolars, casal d'estiu al mes de Juliol i acollida per a la jornada intensiva. S'enviarà mail informatiu.

- Com cada any el servei de venda de llibres a preu d'editorial. S'enviarà mail informatiu.

**Es important que aquest any tots els Socis i els que ho vulguin ser ompliu el  formulari adjunt i l’entregueu al despatx del AMPA o al correu socis@ampaelcorb.com doncs per poder aplicar correctament tots aquests descomptes necessitem informació més especifica.

Recordeu que es molt important un correu electronic de contacte.


La Quota de Soci no ha variat son 50 euros/família any que s'ha d'ingressar abans del dia 13 de junyEls qui vulgueu fer en dos pagaments podeu ingressar 25 euros abans del 31 de maig i els altres 25 abans del 13 de junyLa raó d'aquesta data es per poder tenir les quotes abans de les comandes de llibres.

El compte ES54 2013 1696 8202 0003 8627.

IMPORTANT: Quan feu ingrés poseu FAMILIA COGNOMS DELS NENS se que hi ha moltes situacions familiars, però els alumnes tenen un cognom i es mes fàcil identificar el ingrés que no amb el nom de la mare, del pare, la tieta...

Qualsevol dubte amb aquest tema envieu mail a administracio@ampaelcorb.com i us atendrem amb molt de gust.

Esperem que aquest nou curs disfrutem de nou amb la vostra col·laboració.


Salutacions


JUNTA AMPA EL CORB