dijous, 17 d’octubre del 2013

Curs de reanimació cardiopulmonar bàsica a infants i nens

Us deixem informació important referent al curs que a'engegarà al Departament de Pediatria de l'Hospital Universitari Quirón Dexeus sobre reanimació cardiopulmonar bàsica a infants i nens.

"El Departament de Pediatria de l'Hospital Universitari Quirón Dexeus, té prevista la realització periòdica de cursos en format "taller" sobre reanimació cardiopulmonar bàsica per lactants i nens destinats a pares, cuidadors, mestres, monitors, etc...

Ens ha motivat a fer-ho la demanda creixent que manifesten alguns sectors de la societat: hi ha un desconeixement general per part de la majoria de pares i cuidadors sobre com actuar en situacions d'emergència vital. L'impacte positiu que l'entrenament en reanimació bàsica ha demostrat tenir en la salut dels infants i nens és molt alt: els pot salvar la vida.

La data del proper curs és el dissabte 30 de novembre del 2013. L'impartiran pediatres instructores acreditades en Reanimació Cardiopulmonar Avançada: Dra. Roser Porta (Directora), Dra. Eva Capdevila i Dra. Marta Nicolás (instructores). Els curs es durà a terme al Auditori de l'Hospital (entrada per la planta 0, jardins hospital). Les pràctiques es realitzaran en grups de 6-8 persones amb 1 pediatra instructor, utilitzant ninots i simulació de situacions reals.

Programa:

09:00 h. Recollida de documentació i presentació del curs.

09:15 - 10:00 h. Part teòrica.

10:00 - 12:00 h. Part pràctica: Tallers

12:00 - 12:20 h. Esmorzar

12:00 - 14:00 h. Part pràctica: Tallers

El preu de la inscripció serà de 100€ per persona, 80€ en cas de venir tots dos pares o acreditar-se com a cuidador. Es donarà una acreditació oficial avalada per la Societat Catalana de Pediatria. Les places són limitades i per rigorós ordre d'inscripció. Per obtenir és informació o per fer inscripcions, dirigiu-vos a la Secretaria Tècnica (Alejandro Baraibar), 93 280 18 45 ext. 3, de Dl-DV de 9-15 h. o envieu correu a l'adreça cientifica@paidodex.com"