divendres, 7 de desembre del 2012

Doneu un copet de mà a l'Escola?

Des de l'Escola ens fan algunes crides que us volem presentar per si algú vol donar un copet de mà. Qualsevol ajuda serà molt benvinguda.

Des de la Biblioteca de l'Escola es vol engegar una activitat anomenada "Bibliopati" que altres cursos havia estat valorada molt positivament. Es tracta d'apropar al pati de P3 i P4, un cop per setmana, una maleta amb llibres/contes per tal que els nens que vulguin els puguin mirar.

El problema que tenim es la manera de transportar aquests llibres ja que el sistema emprat fins ara no acaba de ser del tot adient. Ens agradaria fer una crida a les famílies per si alguna disposa d'una maleta amb rodes (o similar) que volgués cedir a l'Escola.
Gràcies a la idea de reduir el consum de plàstic als comerços, a P3 tenim mancança de bosses de plàstic per quan hi ha algun "escape"...segur que hi ha gent que no sap què fer amb les bosses que li sobren ;)

La plataforma "Corbera es mou" fa una crida a la participació de les famílies de manera activa o visitant a la Festa que tindrà lloc el proper 19 de gener al Passeig dels Arbres. 


De manera activa muntant un taller adreçat als nens (de quasevol edat), o visitant on els nens poden entretenir-se mentre que els pares són informats de les conseqüències de les retallades, situació actual de les escoles de Corbera, i possibilitat d'aportar idees, suggerències, etc.