dimarts, 17 de juliol del 2012

Noves Extraescolars. Música

Des de la comissió d'extraescolars, ens fan arribar aquest missatge per tots els pares i mares de l'Escola:



"Benvolguts pares,

Se que alguns estareu de vacances però us volia comunicar el següent , vaig parlar amb l'Escola de Música Municipal i estan interessats en venir a donar classes extraescolars, per això hauria de saber quants hi esteu interessats. El preu dependrà dels alumnes però serà molt semblant al de la resta d'activitats proposades.

La idea es fer una hora setmanal de 16.30 a 17.30 per disposició de mestres però m'han de confirmar si es possible fer 2 dies (crec que dependrà de la quantitat d’alumnes, si voleu doneu-me preferències pels dies a fer classe).

Proposaran una temàtica a treballar cada trimestre amb l'objectiu de fer una representació pels pares a final de cada trimestre per implicar i motivar als nens. Treballaran música-moviment-cançons a més durant el trimestre faran un taller instrumental (amb instruments de l’escola de musica) per a que els nens coneguin i manipulin diferents instruments.


Agrairé si us plau que em doneu una resposta el més ràpid possible per tenir tancats els grups abans de setembre, ja que la idea es començar el primer dia laborable d’escola.
Gracies per la vostra atenció.


extraescolars.ampaelcorb@gmail.com
 
Marta Pifarré
Comissió extraescolars."