divendres, 11 de maig del 2012

Recomanacions. El valor d...

Com ja sabeu sempre ens agrada que ens feu recomanacions, ja sigui activitats per fer amb els nens o pàgines webs que pel seu contingut creieu que pot interessar a tota la comunitat educativa de la nostra escola en un o altre sentit.


En aquesta ocasió us volem presentar una recomanació en forma de web que ens ha fet una mare, la Mònica, i que es diu "El Valor D..."
El Valor D... es "un projecte que vol contribuir a educar la societat, des dels més menuts, en els valors que ens fan avançar i progressar"


Creat per la Fundació Jesús Serra i en el mateix apartat ens indica que la seva idea es: "proporcionar una sèrie d'eines i de recursos pedagògics escollits amb cura que s'afegeixen a la plataforma educativa 2.0 D'aquesta manera, es garanteixen uns continguts útils i de qualitat"


El projecte es divideix en tres grups de treball, escola, família i amics i explica com es pot participar i col·laborar.


Sens dubte un gran projecte que estem segurs que a molt de vosaltres us agradarà i que també seria interessant que a la nostra escola es dugui a terme.


Moltes gràcies a la Mònica per la recomanació i us volem recordar a tots que estem oberts, com sempre, a rebre totes les vostres recomanacions per fer que la experiència escolar dels nostres fills sigui el millor possible.