dilluns, 27 de febrer del 2012

Estades de Natura i Camps de Treball per a nens i joves

Des de MónNatura Pirineus ens ha passat per correu tota la informació per a les Estades de Natura i Camps de Treball per a nens i joves que es faràn aquest estiu. Us deixem tota la informació per si voleu gaudir.


Ens posem en contacte amb vosaltres des de MónNatura Pirineus per tal de comunicar-vos que durant aquest estiu tornem a desenvolupar Estades de Natura i Camps de Treball.


MónNatura Pirineus és un equipament ubicat a les Valls d'Àneu, al Pallars Sobirà, que promou l'educació ambiental i la sensibilitat envers el medi natural.

Durant el mes de juliol, oferim estades per a nens i joves dels 7 als 14 anys i Camps de Treball per a joves dels 15 als 19 anys; en diferents torns, estades amb activitats per apropar-se i viure de prop la natura, amb educadors ambientals i monitors de lleure.

Us adjuntem un document informatiu on hi consten les dates i les places disponibles dels diferents torns, les franges d'edat i els centres d'interès (temàtica) que us proposem enguany, així com els preus.

Els nens podran gaudir d'un estiu diferent, coneixent els animals, les plantes i el medi que ens envolta, tot fent nous amics, no dubteu a fer-nos arribar les vostres peticions.

Consulteu en el següent enllaç els diferents programes: Estades de Natura i Camps de Treball 2012

Més informació i reserves a: 
973 626 722