divendres, 17 de febrer del 2012

Ens proposen des de Facebook. La Casa dels Entremesos

Com ja sabeu la majoria, tenim un grup a Facebook que es diu AMPA El Corb on hi esteu tots convidats i que tots els pares i mares que fem servir aquesta Xarxa Social, ens trobem per compartir els enllaços del bloc i on també ens encanta rebre propostes que penseu que pel seu interès poden ser beneficioses per a tots.


Aquesta vegada el Xavier ens ha proposat una experiència relacionada amb la cultura popular catalana que estem segurs que us encantarà i que segur que aprofitareu. Es tracta de "La Casa dels Entremesos".
Ens explica que es un espai ubicat al Barri Gòtic de Barcelona, on s'hi troba tot el bestiari festiu de la Barcelona Vella: Els Gegants de la Ciutat; els Gegants del Pí; els Gegants de Santa Maria del Mar; el bestiari dels Seguici Popular: el bou, la mulassa, l'aliga, el lleó, els cavallers cotoners, la tarasca, la víbria i el drac; els Capgrossos Macers (fidels escuders dels Gegants de la Ciutat), entre molta altra imatgeria festiva.


A més inclou en el grup de Facebook, una sèrie de vídeos on es veu una petita mostra de tot el que es pot trobar a "La Casa dels Entremesos". Sens dubte una gran recomanació que val la pena visitar i gaudir.


Moltes gràcies a en Xavier per la recomanació i us animem a tots que si coneixeu llocs o activitats que es puguin realitzar en família, ens les envieu mitjançant el grup de Facebook o amb un correu electrònic a blog.ampaelcorb@gmail.com i les publicarem al bloc perquè tots les podem gaudir.