dijous, 20 d’octubre del 2011

Festes de celebració dels 50 anys del Pessebre de Corbera

L'Associació Amics de Corbera ens ha enviat aquest correu electrònic on ens expliquen alguns dels actes que tenen previst fer per commemorar el 50 aniversari del Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat. Ens fem resó i us convidem a tots a que participeu de les diferents activitats.

Com sempre a l'apartat de Descàrregues del bloc, podreu trobar el document que acompanya el correu, en aquest cas el cartell de presentació del Taller.

"Amics de Corbera ens convida a participar bé com entitat, l'AMPA, o a títol particular en l'organització i participació de la festa de commemoració dels seus 50 anys. Volen que sigui un homenatge no sols als pessebristes, sino a tot el voluntariat de Corbera de LLobregat.

Per això volen unir el màxim d'entitats possible en aquesta acció i que acabi perdurant per molts anys com una festa pròpia de Corbera i els seus voluntaris.

Es faran diversos tallers, el primer dels quals és aquest de Creació Festiva, on es crearà el guió de l'espectacle. A partir de aquí se'n faran tots els que es creguin necessaris per poder realitzar la creació (vestuari, il.luminació, maquillatge, creació de gegants i capgrossos, etc...).

Tots aquests tallers seran gratuits i, en principi, estan previstos a partir de gener (en aquesta data ja estaran concretats tant en el contingut com en les dates de realització.

Us engresquem a nivell entitat a participar i si més no divulgar-ho a tots els socis per si els interessa a nivell particular".