dijous, 27 d’octubre del 2011

Activitats per final de curs de sisè

Un altre any tindrem promoció de sisè i us deixem la nota que ens ha donat l'escola per conèixer quines són algunes de les activitats previstes per poder fer la sortida especial de final de curs:

" Hola a tots/es.

Un altre crus tenim "promoció" de sisè. I com ve sent habitual, els nens i nenes tenen intenció de fer una sortida especial per acomiadar-se d'aquesta etapa. Per ajudar a que tothom pugui fer aquesta sortida, durant el curs anirem fent algunes activitats destinades a recaptar diners. Hem pensat organitzar un dia a la setmana de berenars, que està comprovat que té molt èxit entre nens i grans, i d'altres cosetes que ja anireu veient.

I volem començar aquest proper divendres 28 d'Octubre, amb una petita Festa de Halloween, on hi haurà la possibilitat de comprar el berenar i alguna coseta a les "parades" que muntarem, amb artesania feta pels nens i nenes (i l'ajut d'alguna mare).

Així doncs us esperem el proper divendres, a partir de les 16.30 hores al pati de l'escola (o al gimnàs si plou). La festa durarà fins a les 18.30 hores.

Una abraçada i gràcies per endavant"