dimarts, 22 de novembre del 2011

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

El proper dia 3 de Desembre es celebra a tot el món el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Des de FAREM, l'Associació de Persones amb Discapacitat Intel·lectual o Física de Vallirana, Corbera de Llobregat, La Palma i Cervelló ens envien aquest missatge per conèixer els actes que tenen previst fer per aquesta diada.


"El proper dia 3 de Desembre es celebra, a tot el món, el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, nosaltres el celebrarem el dia 27 de Novembre, per ser diumenge.




Aquest any la nostra Associació amb la col·laboració del l'Ajuntament de Corbera de Llobregat, hem decidit fer aquesta celebració a Corbera de Llobregat, per sensibilitzar a la població de Conviure amb la Diferència. Hem programat diferents actes als quals esteu convidats.


A les 10.30 del matí, ens trobarem a la Plaça Sant Antoni, on es faran Jocs i començarem una Cercavila amb els Gegants i el Corb de Corbera. A les 12.00 a l'escola Jaume Balmes, es farà un parlament de benvinguda als assistents. Seguidament tindran lloc les diferents actuacions musicals i folklòriques d'entitats del poble i conclourem el matí convidant a tothom a un Vermut popular.


A la tarda, a les 18.00 hores, celebrarem una "Tarda de Gresca Bailonga" i una exhibició de balls de diferents entitats a la Societat Diadema.


Creiem que és molt important que estiguem tots junts en aquest dia perquè la gent es sensibilitzi dels nostres problemes. Per això, convidem a tots els membres de les diferents entitats a la celebració del nostre Dia.

Esperant la vostra assistència, rebeu una cordial salutació.

Josep Mª Maza i Garcia.
President"